Mikor Matyival belekezdtünk ebbe a projektbe, még alkalmazottként alkotott, majd a következő évben már a saját stúdiójába mehettem, ahol végre megvalósíthatja önmagát.

Amikor brandépítés céljából fotózunk fontosnak tartom, hogy lássátok a rengeteg befektetett munkát, ami körülveszi a saját vállalkozás működtetését. Ilyenkor mindamellett, hogy elkészülnek a hivatalos portrék, megmutatom, hogyan és hol dolgozik az adott szakember.


Bámulatos volt több alkalommal is figyelni, hogyan lehet egy ember bőre vászon valaki keze alatt, úgy, hogy gyakorlatilag nincs különbség, hogy lapra, vagy karra “rajzol”. Korábban nem foglalkoztatott a tetóválóművészet, de most, hogy ilyen közelről láthattam az alkotás folyamatát teljesen más színt kapott a fejemben. 

Nagyon szeretem a munkám, mert mindig van lehetőség kilépni a komfortzónából, valami olyan témán dolgozni, ami eltér a megszokott rutintól. Jó érzés, ha egy ilyen tehetséges művész elismeri amit csinálok, szóval köszönöm, hogy elkészíthettem ezt a portrésorozatot!

Nézzetek szét Fábián Mátyás tetoválómester instáján, ahol a tetoválások mellett számos fantasztikus alkotást láthattok!

A tervezés és a megvalósítás első szakasza

Egy új kezdet - DOPAmink